Teun en ik wandelen door Utrecht om andere kinderen te laten sporten

This is the fundraising page of Elsbeth Teeling

( Member of team: Club van Relaxte Moeders )

You can't donate anymore
from €200 (25%)
You can't donate anymore
0 m
/ 10 km
Covered (0%)

Met Direct Promise steunt Allianz Direct het Jeugdfonds Sport & Cultuur. En wij doen daar graag aan mee! Door een wandel challenge te doen van 10 kilometer.

De opbrengsten van de Direct Promises gaan naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur, dat in 2020 al 70.962 kinderen ondersteunde. Dit fonds maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch structureel mee kunnen doen in allerlei sportieve of creatieve activiteiten. Met het opgehaalde geld betaalt het fonds de contributie of het lesgeld en de benodigde attributen zoals voetbalkleding of dansschoenen. Zo kan ieder kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal ontwikkelen en zijn of haar dromen najagen. 

Sport heeft ons gezin en vooral mijn dochter Keet waanzinnig veel gebracht. Niet alleen een fantastische reis naar Tokyo, maar vooral passie, ambitie, zelfvertrouwen en vrijheid. En soulmates. Vrienden die haar begrijpen. Vrienden van acht tot achtendertig. Meisjes én jongens. Ik gun dat ieder kind. En daarom wandelen Teun en ik een rondje Utrecht.

Groetjes en super dank als je ook steunt!
Elsbeth