Wij wandelen deze zomervakantie zodat andere kids ook kunnen sporten!

This is the fundraising page of Lady Lemonade
You can't donate anymore
from €100 (25%)
You can't donate anymore
0 m
/ 40 km
Covered (0%)

Sporten vinden wij voor onze kids heel belangrijk. Beweging is natuurlijk gezond, maar daarnaast biedt een leuke hobby of sport zoveel meer. Het is een plek waar vriendjes en vriendinnetjes gemaakt worden, waar samengewerkt wordt, waar je jezelf uit kunt dagen, leert vertrouwen te hebben in jezelf, maar ook leert omgaan met teleurstellingen. En ondertussen is het nog superleuk ook! 

Helaas is dit niet voor alle kinderen weggelegd. In sommige gezinnen is geen geld over voor contributie, waardoor 1 op de 11 kinderen in Nederland geen hobby of sport kan beoefenen. Gelukkig bestaat het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch structureel mee kunnen doen in allerlei sportieve of creatieve activiteiten. Samen met partner Allianz Direct zijn zij de campagne #DirectPromise gestart. En iedereen kan hier aan meedoen! Wij doen ook mee en zijn een actie gestart; deze zomervakantie lopen we met ons gezin 4x 10km. Daarmee halen we geld op en jij kunt ons steunen door iets te doneren. Of nog leuker; start je eigen actie!

Met de opbrengsten van de Direct Promises betaalt het Jeugdfonds de contributie of het lesgeld en de benodigde attributen zoals voetbalkleding of dansschoenen van kinderen die dat anders moeten missen. Een prachtig doel dus! 

Vast bedankt voor jullie support!