Bolt Battles

Doe mee met de Bolt Battles en sprint tegen Usain Bolt

 

Sporten is leuk, maar ook nog eens ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Allianz Direct vindt dat ieder kind de kans moet krijgen om te sporten. Helaas groeien in Nederland gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Daarom organiseert Allianz Direct samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur op dinsdag 20 september 2022 de Bolt Battles in Utrecht om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze kinderen. Niemand minder dan Olympisch sprintkampioen Usain Bolt komt er zelfs voor naar Nederland. Doe jij mee?


Claim je deelname voor de Bolt
Battles
Help jij mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur en herken jij jezelf in de thema’s snelheid, samenwerken, sociale vaardigheden én slim zijn? En ben je tussen de 10 – 14 jaar oud? Verzeker je dan van deelname door je alleen of als team (maximaal 4 personen) aan te melden voor 31 augustus! Ben je niet zo sportief? Geen zorgen! De Bolt Battles staan niet alleen in het teken van snelheid maar al jouw sportieve vaardigheden worden door Usain Bolt getest.

Ben je ouder dan 18 jaar? Geen zorgen! Ook volwassenen worden op 20 september uitgedaagd voor de Bolt Battles. Met een team van 4 personen kunnen volwassenen zich aanmelden voor een estafetteloop.

Ieder kind heeft het recht om te sporten, omdat…
Gaat jouw team 20 september met de winnende titel naar huis? Meld je dan aan via de actiepagina van Allianz Direct en laat weten waarom ieder kind de kans moet krijgen om te sporten.

Dit doe je door de zin ‘Ieder kind heeft het recht om te sporten, omdat…’ af te maken in het inschrijfformulier, maar dit kan ook door een enthousiaste video of foto in te sturen. Laat ons weten waarom sporten voor ieder kind mogelijk moet zijn en wie weet doe jij mee met de Bolt Battles. Meer informatie over de wijze van insturen vind je terug in het inschrijfformulier.

Sprint nu naar de website van Allianz Direct en meld je aan vóór 31 augustus. Wie weet maak jij dan kans om Usain Bolt te ontmoeten en mee te strijden met de Bolt Battles voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur!
Wees er snel bij, want er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar! De teams worden geselecteerd en persoonlijk geïnformeerd. 

Sprint jij 20 september tegen Usain Bolt?
De Bolt Battles vinden plaats in Utrecht. De Jamaicaanse topatleet Usain Bolt is nog altijd wereldrecordhouder op de 100 meter. Hij trapt de middag af met een warming-up en de winnende teams krijgen de mogelijkheid om te sprinten tegen Usain Bolt. De deelnemende teams staan deze dag onder leiding van verschillende bekende Nederlanders.

Kun je 20 september niet meedoen, maar wil je wel graag doneren? Dat kan nú al via de doneer button.

 

Allianz Direct steunt met deze samenwerking kinderen en jongeren in het bieden van kansen want ieder kind verdient het om te sporten. Met het opgehaalde geld wordt het lesgeld of de contributie van de sportclub betaald voor kinderen uit gezinnen met geldzorgen.

Meld je aan!