1 op de 11 kinderen in Nederland (272.000) groeit op in een gezin waar te weinig geld is om de contributie van een sportclub of lessen op het gebied van muziek of dans te betalen. Dit moet veranderen, want juist sport en creativiteit bieden kinderen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en te leren – of juist even te vergeten.

 

Supporter van de helden van morgen

Allianz Direct steunt het Jeugdfonds met hun #DirectPromise. Samen met Usain Bolt heeft Allianz Direct de #DirectPromise gelanceerd, die volledig draait om het ondersteunen van de helden van morgen. Door je eigen Direct Promise op te zetten draag je bij aan ons gezamenlijke doel.

 

Dit is jouw kans om bij te dragen en een statement te maken! Iedereen wordt opgeroepen om in actie te komen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Je kunt sportief of creatief in actie komen, maar je kan natuurlijk ook doneren. Wil je met je school of club een sponsorloop houden? Om je te helpen, kun je een kant en klaar sponsorlooppakket downloaden waarmee je eenvoudig een sponsorloop kunt organiseren.

Doe jij mee?!

Read more
€44.070 raised
Reached 220%
Our goal €20.000
Latest donation 21-09-2022 | 12:55
€10 Menno To: Ik sprint voor de helden van morgen!

Youth Fund Sports & Culture

One in eleven children in the Netherlands live in poverty. These are children who can’t play sports or participate in cultural activities because there is not enough money at home. We support these children.